Om oss


Vi i Sequoia forsøker alltid tenke nytt og kreativt for å finne nye rom for de gode boligene.

SEQUOIA AS ble stiftet i 2013 av Nils-Andreas Ramsli og Knut Olav Klokk. Nils-Andreas og Knut Olav er begge fra Ålesundstraktene, og er venner fra tiden på videregående skole. Etter å ha drevet med eiendom ved siden av studier og jobb siden 2003, bestemte de seg for å satse for fullt med utvikling av eiendom i 2013.

Vårt hovedfokus er på utvikling av eksisterende bygningsmasse og fortetting i bykjernen. Oslo har et stort behov for nye boliger, og vi forsøker å finne ’hull’ for å møte dette behovet. Vi utvikler også nybygg hvor mulighetene er gode. Vi har for tiden prosjekter i Oslo, Ålesund og Bergen.

Vi er begge perfeksjonister av natur, og har som mål å alltid levere høy kvalitet i samtlige steg i prosessen. Gjennom konsulentbakgrunn fra McKinsey og PwC har vi bred erfaring med prosjektstyring og prosjektledelse. Vi er hardtarbeidende, œrlige og pliktoppfyllende, og gjør vårt ytterste for å møte og overgå målene vi setter oss.

Sequoia har blitt en av de foretrukne partnerne for sameier/borettslag i Oslo ved gjennomføring av loftsutbygging

Knut Olav Klokk

Partner

Tel:


Knut er utdannet siviløkonom med en Bachelor fra Harvard University, samt en Mastergrad fra Oxford University. Etter fullført skolegang jobbet han 3 år for McKinsey & Company som Junior Associate og Associate for deres Oslo og Amsterdam kontorer. Fra 2010-13 jobbet Knut Olav i Swedbank First Securities, først som eiendomsanalytiker, deretter som sjef for eiendom i Corporate Finance avdelingen. Siden 2013 har Knut Olav jobbet fulltid i Sequoia. Knut Olav har jobbet med utvikling av eiendom siden 2003 i Ålesund, Oslo og Bergen.

Nils-Andreas. Ramsli

Partner

Tel:


Nils-Andreas er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og jobbet i PwC Consulting fra 2005-13. Her var han senior prosjektleder, og hovedfokus var strategiske anskaffelser, og da særlig innenfor bransjer som olje/gass og helse. Nils-Andreas har ledet en lang rekke store prosjekter gjennom sin karriere i konsulentlivet. Han startet og ledet PwC sin konsulentavdeling i Møre og Romsdal fra 2010-13. Har drevet med utvikling av eiendom i Ålesund, Bergen og Oslo siden 2003, fulltid i Sequoia siden 2013.


Vil du jobbe med oss?

Vi er et selskap i sterk vekst og har stadig behov for dyktige mennesker som kan bidra til å nå våre mål. Vi er trygge på at vi kan tilby motiverte kandidater en spennende og utviklende arbeidsplass.
Du er velkommen til å sende inn søknad til .